Parkturnén 6–11 Juli 2022

om blomstertid

Daniel Adams-Ray, Cornelia Jakobs & Cleo gör gemensam sak – åker på parkturnén Blomstertid.

Med avsikten att hylla, för att inte säga beundra, allt det vackra med sommaren lanseras nu Parkturnén Blomstertid. Inspirationen hämtades från minnesvärda folkparksturnéer i semestertider, men med tydligare fokus på att ta ut musiken och artisterna till helt nya platser och spelställen.

Det ter sig då självklart att turnén kommer passera Sörmländska Julita, Leksand precis där Siljan går över till Österdalälven, Bergs slussar längs Göta Kanal och gotländska Ljugarn. 

I turnébussen färdas tre akter som alla är en självklar del av den svenska konsertsommaren 2022 – Melodifestivalvinnaren Cornelia Jakobs, Daniel Adams-Ray och Cleo. Mellan den 6 och 11 juli kommer de tillsammans att göra totalt fyra turnéstopp och bjuda på minnesvärda musikkvällar när sommaren står i full blom.

FAQ

Åldersgräns

Alla är självfallet välkomna till Blomstertid, barn under 13 år går gratis i målsman sällskap. Vid barerna gäller 18 år vid köp av alkohol. 

Vilka tider gäller?

Vi öppnar klockan 17 och klockan 23 avslutar vi kalaset. Spelschemat i sin helhet kommer att presenteras närmare inpå.

Mat & Dryck

Servering kommer att erbjudas, varje turnéstopp kommer att erbjuda en meny unik för platsen med fokus på lokalproducerade råvaror. Menyn kommer att presenteras senare. Se respektive spelställe för detaljer. 

Får jag ta med egen mat & dryck?

Tyvärr inte, men den positiva nyheten är att det kommer finnas såväl mat som dryck för alla smaker på plats. 

Hur tar jag mig till platsen?

Alla fantastiska spelställen går att ta sig till med såväl egen bil, båt, motorcykel och cykel som kommunalt. Om du nu inte bor nästgårds och har gångavstånd. Se respektive spelställe för mer information.

Finns det parkering?

Väl tilltagna utrymmen för parkering kommer att finnas på alla platser.

Kommer det säljas merch?

Vi hoppas och tror att uppträdande akter kommer att ha med sig merch, exakt vilken typ det rör sig om vet vi inte riktigt, men en inte alltför vild gissning är att det kommer röra sig om skivor och klädesplagg. 

Kan jag lämna området och komma tillbaka senare?

Absolut, det går utmärkt att lämna området och komma tillbaka senare. 

Får jag ta med min kamera?

Självklart får du det! Men se till att inte använda blixten, den har nämligen en förmåga att störa akterna på scen. 

Rullstolsplatser?

Ja, det kommer finnas platser för rullstolar. Ledsagare går in gratis. Ha i beaktningen att marken till största del kommer att vara täckt av gräs.

Kontaktuppgifter

Pressförfrågningar skickas till johannes@jubel.se

Övriga frågor skickas till info@jubel.se